lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «ΣΑΠΙΟΥ»ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «ΣΑΠΙΟΥ»ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «ΣΑΠΙΟΥ»ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!
Η Δημοκρατία είναι μια ζωντανή αέναη δημιουργική πράξη που προαπαιτεί την ίση συμμετοχή όλων των πολιτών. Σύμφωνα με τη Δημοκρατική αρχή,το Δημοτικό Συμβούλιο ως ανώτατο όργανο Διοίκησης του Δήμου,αντιπροσωπεύει και εκφράζει τη βούληση των πολιτών. Η εντιμότητα, αξιοπιστία, ειλικρίνεια και αποτελεσματικότητα,είναι βασικά χαρακτηριστικά που διέπουν μια αυτοδιοικητική χρηστή Διοίκηση. Εάν μέρος αυτών των χαρακτηριστικών,η όλα, υποθηκευτούν στο βωμό των πελατειακών σχέσεων και ενίσχυσης του «εγώ» μέσα από επικοινωνιακά πολιτικά παιχνίδια,τότε η αυθάδεια και ο κυνισμός μετατρέπονται σε προδοσία του εκλογικού σώματος που σε εμπιστεύθηκαν. Η χθεσινή δήλωση ανεξαρτητοποίησης του άξιου και έντιμου συναδέλφου μου Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Τσιτσικλή ,δεν επιδέχεται καμία παρερμηνεία,για όσα συμβαίνουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου.Η έλλειψη επικοινωνίας και ενημέρωσης,η περιθωριοποίηση,η αθέτηση των προεκλογικών δεσμεύσεων και η αναποτελεσματικότητα,είναι βαρύ και ανήθικο φορτίο να κουβαλήσει ένας έντιμος και αξιοπρεπής αυτοδιοικητικός,που σέβεται τον εαυτό του και τους συνανθρώπους του. Δεν μπορούν πλέον να αποποιηθούν τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες τους,για όσα αρνητικά συμβαίνουν στο Δήμο Ωραιοκάστρου.Αυτοί που στο όνομα του εξορθολογισμού του Δήμου,σιτιζόμενοι στο πρυτανείο της εξουσίας και κάνοντας πολιτική καριέρα,έχοντας ως αναφορά την αυτοδιοικητική εξουσία. Η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου,αγνόησε με επιδεικτική αλαζονεία όλες τις έγκαιρες προειδοποιήσεις κινδύνου και ξόδεψε πολύτιμο κεφάλαιο εμπιστοσύνης,προσπαθώντας να ισορροπεί με περισή διάχυτη αντιπνευματικότητα. Η διοίκηση Σαραμάντου απεδείχθει,ότι δεν άξιζε να εκπροσωπήσει το Δήμο Ωραιοκάστρου,είναι κατώτερη των προσδοκιών και αξιώσεων των πολιτών του Δήμου..Αντί να επιλύει τα προβλήματα μπροστά στην οικονομική περιδίνηση που περιήλθαν οι πολίτες και να δίνει όραμα ζωής και ελπίδας,καταφεύγει στις γνωστές μεθόδους,διοίκηση με πονηριές, μεθοδεύσεις,απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου με πλήρη συσκότιση. Ουσιαστικά είναι η προέκταση του «σάπιου»πολιτικού συστήματος. Αυτό το «καρτέλ» της εξουσίας,πρέπει να σπάσει και θα σπάσει οριστικά στις 25 Μαίου 2014.

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
Ανεξάρτητος  Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου   Ωραιοκάστρου

Posted by NICK MC CAIN on 8:39:00 AM. Filed under , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ «ΣΑΠΙΟΥ»ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ