lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Δικαίωση του City Lagadas News με την φώτο της ημέρας και για τον δήμαρχο με την Μπομπολιαδα !!!CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Δικαίωση του City Lagadas News με την φώτο της ημέρας και για τον δήμαρχο με την Μπομπολιαδα !!!

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!

Δικαίωση του City Lagadas News με την φώτο της ημέρας και για τον δήμαρχο με την Μπομπολιαδα !!!

Δικαίωση του City Lagadas News με την φώτο της ημέρας και για τον δήμαρχο με την Μπομπολιαδα !!!

Κάθε μέρα θα δικαιωνόμαστε για το μεγάλο μας άρθρο που είχαμε κάνει για την εταιρία στο Ασκό ,  και για τα σκουπίδια και το εργοστάσιο που ήθελαν να κάνουν στον Ασκό η Μπομπολιαδα !!!
Έτσι σήμερα βρίσκουμε σε όλες τις εφημερίδες, και ειδική αναφορά του Γεωργίου  Τράγκα στην εκπομπή του στο REAL FM στο δεύτερο και τρίτο μέρος της εκπομπής του , κάνει ειδική αναφορά  για το γίνετε,  για να γίνουν μονάδες σκουπιδιών και απόβλητων  , μέχρι και χρηματοδοτήσεις δημάρχων , για να κάνουν αυτό που θέλουν και πληρώνουν συμβούλους για να πάρουν τις εκλογές και δημάρχους και κ Γιώργος .......
Εμείς τις επόμενες μέρες θα σας αποκαλύψουμε πως δυο άτομα  που θέλουν να πάρουν τις εκλογές για να ανοίξει ο φάκελος με τις φώτο από την Ανοιξιά Πάρου και τα ραντεβού με όλη την Μπομπολιαδα που έγιναν για να έρθει συγκεκριμένη εταιρία για τον Ασκό και να έρθουν τα λύματα από όλη την επικράτεια στην επαρχία μας, και τι λεφτά θα έπαιρναν !!!!
Να ξέρετε και εμείς άμα πάρουμε 1 μυρίων Ευρώ θα κατεβαιναμε για δήμαρχοι για να φέρουμε συγκεκριμένες εταιρίες που θα μολύνουν την επαρχία και όλους τους  πολίτες !!!!
Φυσικά θα δίναμε και κάτι ψίχουλα στους αντιδημάρχους παπαγαλάκια να παπαγαλίζουν  !!!!
Φυσικά αυτές η εταιρίες είναι και προνοητικές θα κατεβάζανε και δεύτερο υποψήφιο από την στιγμή που τον βλέπουν τον εκάστοτε δήμαρχο ότι έγειρε η βάρκα,  και δεν είναι κανένας μαζί του , και αυτόν που θα κατεβάζανε θα ήταν άτομο που ούτε θα τον είχατε φανταστεί και δεν θα είχε λερωθεί μέχρι τώρα με τα πολίτικα δρώμενα της επαρχίας !!!
Υπομονή και η βόμβα έρχεται !!!
Εμείς συνεργαζόμαστε με μεγάλα κανάλια με όλα τα αρχεία μας , και μαζεύεται μεγάλο ρεπορτάζ που δεν θα ταράξει μόνο την επαρχία μας , άλλα και όλη την Ελλάδα , γιαυτό κάποιοι ας βγάλουμε από το μυαλουδακι τους τα τεχνάσματα γιατί τέρμα το κουτόχορτο σε αυτήν την περιφέρεια !!!

Για το θέμα όλο αυτό θα κάνει ο Γιώργος Τράγκας ειδικές εκπομπες στο κανάλι Ε που εκεί θα αποκαλυφθούν όλοι οι μανδύες  για τα σκουπίδια και τους δημάρχους και τους υποψηφιους !!!

Posted by NICK MC CAIN on 9:46:00 AM. Filed under , , , , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Δικαίωση του City Lagadas News με την φώτο της ημέρας και για τον δήμαρχο με την Μπομπολιαδα !!!

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ