lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Δεν άλλαξε ο κ ΤσίπραςCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Δεν άλλαξε ο κ Τσίπρας

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Δεν άλλαξε ο κ Τσίπρας
Η άποψη , ότι ο κ Τσίπρας ψηφίζει τα πάντα για να μείνει στην εξουσία, είναι η μισή αλήθεια . Η ολόκληρη είναι , ότι θέλει , να μείνει στην εξουσία παση θυσία,  για να μεταμορφώσει το Κράτος , όπως οραματίζεται η Αριστερά. Αυτό , που δεν κατάφερε το ΚΚΕ την δεκαετία του ´40, αυτό που δεν κατάφερε η ΕΔΑ την δεκαετία του ´50, το προσπαθεί τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ , προσώρας τουλάχιστον με πολύ μεγαλύτερη επιτυχία.
Η άποψη, ότι ο κ. Τσίπρας μεταλλάσσεται σε σοσιαλδημοκράτη, συμβιβάζεται και λειτουργεί πλέον όπως το παραδοσιακό πολιτικό σύστημα, εξωραΐζει την ζημία ,
που προκαλεί η Αριστερά στην Ελλάδα.
Ειναι πλέον , ακόμη και για αδαείς, ηλίου φαεινότερον, ότι ευρίσκεται  εν εξελίξει μία συνεπής προσπάθεια αλώσεως του κράτους από την Αριστερά. Μα, θα αντιλέξει κανείς, αυτό δεν εγένετο εσαεί; Βεβαίως ναί ! Με την διαφορά, ότι εγένετο για την προώθηση των συμφερόντων αστικών κομμάτων, ενώ τώρα γίνεται με σκοπό  την σύνθλιψη και διάλυση της μεσαίας τάξεως.
Ο σκοπός αυτός επιδιώκεται ως εξής:
Στην Παιδεία: η εμφανής δαιμονοποίηση της αριστείας και οι προγραμματιζόμενες αλλαγές στην ανωτάτη εκπαίδευση θα επιδιώξουν την διεύρυνση της πρόσβασης αδιαφορώντας για την αναπόφευκτο καταρράκωση της ποιότητας. Η γνώση θα είναι ελεύθερη για τον λαό, αλλά άχρηστη για την παραγωγή και την οικονομία .
Στην Πρόνοια: η σχεδόν ανεξέλεγκτη πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες υγείας και προνοίας και αντίστοιχες παροχές, χωρίς συντεταγμένα κριτήρια, προσφέρουν ελάχιστα σε πολλούς, αντί πολλά σε αυτούς , που πράγματι τα χρειάζονται (όπως διδάσκει  από δεκαετιών  η εμπειρία των ευρωπαϊκών κοινωνικών υπηρεσιών ,  βλ πχ εφαρμογή του ¨ ελαχίστου εγγυημένου εισοδήματος ¨) .
Στην Υγεία: η επιβολή σοβιετικών δομών ( ¨ ιατρείο γειτονιάς¨ !!) και η δαιμονοποίηση του ιδιωτικού τομέως στοχεύει την δημιουργία αισθήσεως γενικής υγειονομικής καλύψεως του πληθυσμού άνευ κόστους, προσφέροντας φυσικά στοιχειώδεις και πολύ κακές υπηρεσίες ανάξιες μιάς ευρωπαϊκής χώρας.
Στην κοινωνική ασφάλιση και την φορολογία: όπου η όλη προσπάθεια επικεντρώνεται στην προστασία εισοδημάτων μέχρις 1000€.
Επιτυγχάνοντας όλα αυτά ο κ Τσίπρας εξασφαλίσει την αέναο υποστήριξη του 20-25% ,πλέον φτωχού και λιγώτερο μορφωμένου τμήματος , του πληθυσμού και διαμορφώνει συνθήκες παραμονής του στην εξουσία, ή , τουλάχιστον , διατηρήσεώς του ως ισχυρού πολιτικού πόλου.
Ακόμη και όταν θα εκδιωχθεί από την εξουσία η ζημία , που θα έχει προκαλέσει, θα είναι ανήκεστος και χρονία. Δεν υπάρχει συνεπώς καμμία δικαιολογία , για αυτούς, που εμφανώς ή αφανώς συνεργάζονται μαζί του, ή τον υποστηρίζουν. Είναι  απλώς συνοδοιπόροι της Αριστεράς και θα τους αντιμετωπίσει η Ιστορία, ως πάντοτε και ως τους αρμόζει


Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Posted by NICK MC CAIN on 5:39:00 PM. Filed under , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Δεν άλλαξε ο κ Τσίπρας

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ