lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Ο υπερκοριός στον Λαγκαδά έχουμε γίνει ο «Σέρλοκ Χόλμς» και η ομάδα OlafCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Ο υπερκοριός στον Λαγκαδά έχουμε γίνει ο «Σέρλοκ Χόλμς» και η ομάδα Olaf

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Ο υπερκοριός στον Λαγκαδά σύμφωνα με κινήσεις που έχουν δει συνεργάτες μας  και καταγγελίες μας ,  για τα σκάνδαλα με κουκούλωμα ,  που έχουν δει τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει ο «Σέρλοκ Χόλμς» και η ομάδα Olaf που θα θύμιζε σενάριο επιστημονικης φαντασίας άλλα χρόνια ακόμα και σήμερα  .
Τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις όπως αναφέρει η iefimerida.gr ???
Όταν ο εισαγγελέας δώσει την άδεια, οι ειδικά εκπαιδευμένοι πράκτορες αναλαμβάνουν δράση. Σε κάθε βάρδια, διάρκειας οκτώ ωρών, ένας εντεταλμένος πράκτορας ακούει σε πραγματικό χρόνο το παγιδευμένο τηλέφωνο. Ο υπάλληλος κάθεται μπροστά σε μία συστοιχία υπολογιστών και με τη βοήθεια του ποντικιού ακούει, αποθηκεύει και καταγράφει. Προτού ξεκινήσει την παρακολούθηση της υπόθεσης, ενημερώνεται για το άτομο που θα μπει στο στόχαστρο, το λεξιλόγιο που ενδεχομένως χρησιμοποιεί, ακόμη και τη χρήση κωδικών.

Κάθε κοριός είναι ένα σύστημα από 55 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διπλάσιο αριθμό ειδικών συσκευών που μπορεί να παρακολουθεί ως και 1.500 αριθμούς ταυτόχρονα. Στοίχισε 3,5 εκατ. ευρώ και μπορεί να κάνει ταυτόχρονες παρακολουθήσεις όχι μόνο σταθερών ή κινητών τηλεφώνων, αλλά και e- mail, SΜS, fax, ακόμη και συνομιλιών σε ανοιχτούς χώρους.

Μέσω τηλεφωνικών γραμμών είναι συνδεδεμένα με τις τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και τον ΟΤΕ για να καταγράφονται οι επικοινωνίες. Οι δυνατότητες που έχουν είναι να παγιδεύουν 700 τηλέφωνα, από τα οποία 500 είναι σταθερά και 200 κινητά, αλλά και περισσότερες από 100 γραμμές Ίντερνετ. Σύνολο δηλαδή κάπου 1.500 τηλεφωνικοί σταθμοί.

Οι λέξεις κλειδιά

Ο υπερκοριός προγραμματίζεται να "ελέγχει" όλα τα σήματα που εκπέμπονται από τις συντεταγμένες μέσα στις οποίες κινείται ο ύποπτος και καταγράφει όλες τις συνομιλίες είτε αυτές προέρχονται από κινητό τηλέφωνο είτε από σταθερό. Ακόμη καταγράφει και σήματα που προέρχονται από άγνωστη πηγή (π.χ. καρτοτηλέφωνο που δεν έχει δηλωθεί ο κάτοχος του).

Μετά την καταγραφή των συνομιλιών που μπορεί να είναι δεκάδες ώρες και από πολλαπλές πηγές συγχρόνως, αρχίζει η επεξεργασία των στοιχείων. Τα ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη της ΕΥΠ, της ΕΛ.ΑΣ. και της αντιτρομοκρατικής εισάγουν στον υπολογιστή τις λέξεις «κλειδιά» που έχουν στην διάθεση τους και το λογισμικό του υπερκοριού έχει την δυνατότητα να απομονώσει τις χρήσιμες και αξιοποιήσιμες συνομιλίες.

Το βαλιτσάκι

Το συμπληρωματικό Βαλιτσάκι μπορεί να μεταφέρεται και να έχει τη δυνατότητα παρακολούθησης, σε πραγματικό χρόνο, 1-3 προσώπων ταυτόχρονα, ενώ μπορεί να καταγράφει όλα τα τηλεφωνήματα σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων.

ΠΗΓΗ http://www.iefimerida.gr/

Posted by NICK MC CAIN on 8:31:00 AM. Filed under , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Ο υπερκοριός στον Λαγκαδά έχουμε γίνει ο «Σέρλοκ Χόλμς» και η ομάδα Olaf

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ