lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Είναι προφανές ότι η πολιτική έχει μπει στο μικροσκόπιο του City Lagadas NewsCITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Είναι προφανές ότι η πολιτική έχει μπει στο μικροσκόπιο του City Lagadas News

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!


Είναι προφανές ότι η πολιτική  , εσχάτως, έχει μπει στο μικροσκόπιο του City Lagadas News  και μάλιστα όχι με τόσο κολακευτικό τρόπο…
 Η προσωπική διαφθορά, ένα ζεύγος δηλαδή διαφθείροντος και διαφθειρόμενου, είναι κάτι που συναντούμε σε όλες τις εποχές του παρελθόντος έως και σήμερα . Όταν όμως η διαφθορά γίνεται τρόπος διακυβέρνησης, δηλαδή προδοσία του δημόσιου συμφέροντος, από θύλακες που την χρησιμοποιούν ως μια πολιτική μηχανή -ως τρόπο να πείθουν, να απειλούν, να καθοδηγούν, να συναλλάσσονται εν γένει- τότε το πράγμα επηρεάζει την ποιότητα της Δημοκρατίας.
Αυτή η διαφθορά γίνεται ένα παιχνίδι στα χέρια των ισχυρών ώστε να μπορούν να κυβερνούν.

Είναι γεγονός πως μια αξιοκρατική κοινωνία είναι και πιο ηθική. Το ευχάριστο κλίμα που δημιουργεί το αίσθημα δικαιοσύνης συμβάλλει στο να αναπτύσσονται χαρακτήρες έντιμοι και συνετοί με ολοκληρωμένες προσωπικότητες, ανεξάρτητες και απαλλαγμένες από κάθε ιδιοτέλεια.


Τα άτομα συνειδητοποιούν τις πραγματικές τους αδυναμίες και προσπαθούν να βελτιωθούν, όσο το δυνατόν περισσότερο, πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαμόρφωση της προσωπικότητας τους στο πλαίσιο μιας αξιοκρατικής κοινωνίας.

Όμως το ευδαιμονιστικό πνεύμα που χαρακτηρίζει την εποχή μας, τείνει στο να εκμηδενίσει καθετί αξιοκρατικό. Οι συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων για κοινωνική ανέλιξη σε συνδυασμό με το ωφελιμιστικό πνεύμα της εποχής μας, αλλοτριώνουν τον άνθρωπο και τον οδηγούν σε ένα αδιέξοδο, όπου λείπει η κοινωνική συνείδηση, η ευγενής άμιλλα και η αλληλεγγύη. Το άτομο προκειμένου να ικανοποιήσει τις υλιστικές του επιθυμίες καταφεύγει σε ανέντιμα μέσα. Στόχος του είναι η καλύτερη δυνατή θέση με τη λιγότερο δυνατή προσπάθεια.

Επίσης, η επωνυμία που επικρατεί στα αστικά κέντρα ενισχύει την αναξιοκρατία στη σύγχρονη εποχή, καθώς και η έλλειψη κοινωνικού έλεγχου βοηθά την αναζήτηση ανεπιθύμητων μέσων στα οποία καταφεύγει πολλές φορές με ιδιαίτερη ευκολία ο σημερινός πολίτης. Η ευγενής άμιλλα και η κοινωνική ισορροπία δίνουν τη θέση τους στην ευνοιοκρατία και την αυθαιρεσία, ο άνθρωπος μαθαίνει να κερδίζει τα πάντα με το να εκμεταλλεύεται τους άλλους και να κυριαρχεί χωρίς να καταβάλει την ανάλογη προσπάθεια.

Posted by NICK MC CAIN on 8:39:00 PM. Filed under , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Είναι προφανές ότι η πολιτική έχει μπει στο μικροσκόπιο του City Lagadas News

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ