lang='en-el' Ειδησιογραφικό Portal με νέα και ειδησεις City Lagadas News CITY LAGADAS NEWS ΛΑΓΚΑΔΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΑΓΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Σκάνδαλο καταπάτησης στην Επαρχία Λαγκαδά από τον αδερφό Δημάρχου CITY LAGADAS NEWS

Official You Tube channel

Σκάνδαλο καταπάτησης στην Επαρχία Λαγκαδά από τον αδερφό Δημάρχου

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του CityLagadasNews: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!
Γινε ενεργο μελος πες την γνωμη σου !!! Αν βρίσκεσαι στο δρόμο ή δεν έχεις συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο,και στείλε μας τη φωτογραφία, το βίντεο ή το μήνυμά σου για να καταγγείλλεις, να πεις την άποψή σου ή και για να δείξεις αυτό που θέλεις στο EMAIL CITYLAGADAS@GMAIL.COM !!!Σκάνδαλο καταπάτησης στην Επαρχία Λαγκαδά από τον αδερφό πρώην Δημάρχου αποκαλύπτει σήμερα το City Lagadas News μετά απο συνολική έρευνα που έγινε απο το 2016 με δεινά και εμπόδια ,σήμερα έρχεται να σας παρουσιάσει ολα τα δεδομένα .
Την καταγγελία την έχουν στα χέρια τους ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ , Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΟΙΚΗΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ , Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ , Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  Η
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ , Η Δ.Ο.Υ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ Η ΔΕΗ Α.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ .
Παρακαλούμε για τις ενέργειες σας προς όφελος των πολιτών της Επαρχίας Λαγκαδά για να σπάσει η ΟΜΕΡΤΑ .
Δείτε την καταγγελία παρακάτω .........

Προς

1. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΟΙΚΗΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ

3. ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

4. ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ
ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

5. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ

6. Δ.Ο.Υ ΛΑΓΚΑΔΑ

7. ΔΕΗ Α.Ε ΔΥΤΙΚΗΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Λαγκαδας 11-7-2017

                                                   ΑΝΑΦΟΡΑ

 Του Ιωάννη Γιάννογλου του Δημητρίου κάτοικου Λαγκαδά τκ57200 .

ΘΕΜΑ : Το υπ.αριθμ. 599  αγροτεμαχίου του Αγροκτήματος Περιβολακίου Δήμου Λαγκαδά που βρίσκεται στο 1.5 χλμ της Επαρχιακής οδού Λαγκαδά - Θεσσαλονίκης .

  Κύριοι με την (υπ.Αριθμ. Πρωτ. 35393 /24-01-1990) απόφαση της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης το υπ''.Αριθμ.599 τεμάχιο Αγρόκτημα του Αγροκτήματος Περιβολακίου μεταβιβάζεται κατά πλήρη νομή και κυριότητα στο Νομικό Πρόσωπο της Κοινότητας Περιβολακίου , επομένως σήμερα είναι περιουσιακό στοιχείο του Δήμου Λαγκαδά , η απόφαση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης έχει θέσιν οριστικών τίτλων κυριότητας και μεταγράφηκε με φροντίδα της Κοινότητας μετά την δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης .
  Με αίτηση μου ( Αριθμ. Πρωτ. 34052/2016 ) προς τον Δήμο Λαγκαδά ζητώ να πληροφορηθω στοιχεια για υπ. Αριθμ. 599 τεμάχιο Αγρόκτημα του Αγροκτήματος Περιβολακίου .
 Το γραφείο Αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαγκαδά με πληροφορεί ότι δεν λήφθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά παραχώρηση η εκποίηση την υπ'' αριθμ. 599 αγροτεμαχίου του αγροκτήματος Περιβολακίου Δήμου Λαγκαδά ( Αριθμ.πρωτ.35829/08-11-2016 ).
Το Γραφείο Διαχείρισης Ακίνητων της Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου Λαγκαδά  ( Αριθμ.πρωτ.36665 / 30/11/2016 ) αναγνωρίζει ότι για το υπ''.Αριθμ.599 τεμάχιο του Αγροκτήματος Περιβολακίου δεν υπάρχουν στοιχειά ότι παραδόθηκε προς εκμίσθωση .
Σήμερα λειτουργεί επί της εν λόγω έκτασης εμπορική επιχείρηση (ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ κ.α ) χωρίς να υπάρχει απόφαση παραχώρησης η εκποίησης , ενδεχομένως η έκταση έχει καταπατηθεί .
  Χωρίς να υπάρχει απόφαση παραχώρησης η εκποίησης και επομένως ούτε σύμβαση μεταξύ του Δήμου και του επιχειρηματία και χωρίς να διενεργηθεί αυτοψία απο υπάλληλο της ΔΟΥ Λαγκαδά , η επιχείρηση έχει Α.Φ.Μ και έχει ηλεκτροδοτηθεί.
Η Διεύθυνση Πολεοδομίας , Υπηρεσία Δόμησης και Ελέγχου Κατασκευών Δήμου Λαγκαδά ( Αριθμ. Πρωτ. 7258 / 21-4-2017 ) για την καταπάτηση κοινόχρηστης δημοτικής έκτασης τμήματος του 599 αγροτεμαχίου καθώς και κατάργηση της οδού διανομής μεταξύ του 600 και του 625 αγροτεμαχίου Περιβολακίου ενημερώνει ότι θα πραγματοποιήσει αυτοψία ζητώντας καταπατητή επιχειρηματία να προσκομίσει εντός (30) ήμερων νομιμοποιητικά στοιχεία τα οποία αφορούν το παραπάνω θέμα ,
προθεσμία που απέβη άκαρπη .

  Η Διεύθυνση Πολεοδομίας  Υπηρεσίας Δόμησης και Ελέγχου Κατασκευών Δήμου Λαγκαδά κατά παράβαση καθήκοντος ΑΝΕΧΕΤΑΙ επί σειρά ετών την καταπάτηση έκτασης του δημοσίου επ' ωφέλεια ιδιώτη .
 Επειδή η απόφαση της μεταβίβασης κατά πλήρη νομή και κυριότητα στο νομικό πρόσωπο της κοινότητας Περιβολακιου του 599 αγροτεμαχίου έκτασης 4,912τ.μ της ΟΔ έτους 1930 αγροκτήματος Περιβολακίου ελήφθη με σκοπό την δημιουργία Γκαράζ .                                                                                                   Επειδή η παραπάνω μεταβίβαση γίνεται με τον όρο α)της ανάκλησης σε περίπτωση μη  πραγματοποίησης  σε τακτό χρονικό διάστημα η αλλαγή του σκοπού για τον οποίο γίνεται η μεταβίβαση β) της μη εκποίησης .
  Επειδή δεν υπάρχει συμφωνητικό μίσθωσης του ακινήτου η μέρος αυτού μεταξύ τους Δήμου Λαγκαδά και του ιδιώτη.
  Επειδή ενδεχομένως δεν υπάρχει θεωρημένο απο την Δ.Ο.Υ Λαγκαδά συμφωνητικό μίσθωσης της έκτασης δεν πραγματοποίηθηκε αυτοψία της έκτασης .
 Επειδή ενδεχομένως καταργήθηκε αγροτικός δρόμος που συνορεύει με το 599 αγροτεμάχιο .
 Επειδή ενδεχομένως η ποιο πάνω αναφερόμενη έκταση ηλεκτροδοτήθηκε παράνομα .
Επειδή ενδεχομένως η Διεύθυνση Πολεοδομίας , Υπηρεσία Δόμησης και Ελέγχου Κατασκευών Δήμου Λαγκαδά ανέχεται την καταπάτηση Έκτασης του δημοσίου .

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες

Με Τιμή
Ιωάννης Γιάννογλου

Συνημμένα

Η με Αρθμ.Πρωτ. 35393/24-01-1999 απόφαση Νομάρχη .
Η με Αρθμ. Πρωτ. 7258/7-03-2017 αναφορά του Ιωάννη Γιάννογλου.
Το με Αριθμ.Πρωτ.7258/21-04-207 έγγραφο της Δ/νσης Πολεοδομίας .
Το με Αριθμ.Πρωτ. 35829/8-11-2016 έγγραφο της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιων .
Το με Αριθμ. Πρωτ. 36665/30-11-2016 της Οικονομικής Υπηρεσίας .
Η απο 7- 06-2017 επιστολή του Ιωάννη Γιάννογλου
Φώτο 1,2,3,4,5,6,7,8,9 .

Posted by NICK MC CAIN on 11:52:00 PM. Filed under , , , , , , , . ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0

0 σχόλια for Σκάνδαλο καταπάτησης στην Επαρχία Λαγκαδά από τον αδερφό Δημάρχου

Leave comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ